Onze behandelingen

Hier vind je een overzicht van al onze behandelingen. Aarzel niet om contact op te nemen wanneer je vragen hebt!

Een stralende huid

Gelaats- en anti-rimpelverzorging

De jarenlange vakkennis gekoppeld aan kwaliteitsproducten zoals Exuviance, Endocare, Heliocare, Laboratoire Ericson, Biodroga en Utsukusy waarborgt telkens een onweerstaanbaar resultaat bij een ontspannende verzorging.


Needling Therapy

Needling is een uiterst effectieve behandeling op het gebied van huidverbetering en is een zeer goed alternatief voor botox, fillers en andere invasieve behandelingen. 

Met Needling Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de opperhuid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren.

Needling Therapy met de Utsukusy pen heeft een dubbele werking, de zeer gecontroleerde microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid en brengen actieve werkstoffen in de huid, precies in de juiste cellagen waarin ze de meest efficiënte werking hebben.

 • uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit
 • poriën worden fijner
 • doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd
 • algehele conditie van de huid verbeterd
 • jongere en frissere uitstraling

Celluma

LEDlight therapy


Celluma lichttherapie verbetert de gezondheid van uw huidcellen om op deze wijze huidveroudering tegen te gaan, pijn te bestrijden en actieve acné tegen te gaan.


Het rode led licht werkt met een golflengte van 640 NM in op de verouderde huid. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen en uiteindelijk verdwijnen.


Het blauwe led licht werkt met een golfengte van 465 NM in op de door acné geïnfecteerde huid. De antibacteriële werking gaat de actieve acné onder controle brengen. De huid wordt hersteld in zijn natuurlijke conditie en ziet er opnieuw gezond uit.

Cellulitis? Weg ermee!

Figuurcorrectie

Endermologie

Eén van de bekendste methodes om cellulitis te verwijderen is endermologie. Via een LPG-toestel wordt een lipomassage of rolmassage uitgevoerd (palper-rouler). Dit zorgt ervoor dat de verkleefde cellulitis wordt losgemaakt en dat opgestapeld vet en vocht makkelijk wordt afgevoerd. De plaatselijke bloeddoorstroming verbetert en de productie van collageen wordt gestimuleerd zodat de huid steviger wordt en eventuele striemen en littekens vervagen. Dankzij een gedetailleerde vragenlijst zal Karo uw persoonlijk programma samenstellen. Voor een optimaal resultaat wordt 1 of 2 sessies per week aangeraden, dit met een gemiddelde van 14 behandelingen.


Bodysculptor

BodySculptor is vooral een modern en efficiënte afslankende technologie. Trillingen met een specifieke golflengte stimuleren de samentrekking van spieren zonder dat men dit voelt. De samentrekking gebeurt immers op het niveau van de gladde spieren en stimuleert bijgevolg de lipolyse.

De aangename lymfedrainage zorgt voor een ontlasting van de vrijgemaakte vetzuren, vocht en toxische stoffen. Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid alsook de behandeling van cellulitis en zware, vermoeide benen. 

Bodysculptor is de meest betrouwbare methode voor een kledingmaatje minder, een verfijnde en aangename methode voor het verbeteren van je figuur, versteviging van je huid en een optimalisering van je algemene gezondheid.

 • Duidelijke centimeterverlies op armen, taille, heupen, dijen en kuiten
 • Fitter, lichter en ontspannen gevoel
 • Voel het verschil aan de huid na enkele behandelingen ! De huid is zachter, steviger en strakker.
 • Verbeterde lipolyse met duurzaam effect (het natuurlijke verbrandingsproces van vetten).
 • Stimuleert het verwijderen van vocht en afvalstoffen
 • Gunstig ten aanzien van visceraal vet en cholesterol en dus bevorderlijk voor het algemeen welzijn
 • Kom 12 keer zalig genieten


Langdurig haarvrij

Ontharingen


U kan bij ons terecht voor hars- epilaties

 • Onderbenen
 • onder- en bovenbenen
 • bikinilijn
 • oksels
 • armen
 • rug
 • schouders


U kan ook bij ons terecht voor VVS laserontharing

VVS laserontharing bezorgt u een professionele behandeling dankzij de Lightsheer diodelaser, die wereldwijd bekend staat als de ‘Gouden Standaard’ voor permanente haarverwijdering.

De Lightsheer diodelaser wordt dankzij unieke eigenschappen door artsen en medische professionals beschouwd als de beste vorm van laserontharing. Het is momenteel de snelste en veiligste manier om ontharing te verwijderen. De Lightsheer diodelaser mag enkel bediend worden door opgeleide professionals die voldoen aan de allerhoogste eisen qua veiligheid van de patiënten.

Daarnaast kan u vertrouwen op onze jarenlange expertise.

Laserontharing kan enkel telefonisch geboekt worden.

09 349 32 91

Gezond en veilig bruinen

Tan-Spray

Tan-Spray is al geruime tijd enorm populair!

Het is een veilige, gezonde en snelle manier om in slechts 15 minuten een mooie egaal bruine teint te verkrijgen. Met behulp van een compressor wordt een speciaal ontwikkelde tanninglotion op uw huid vernevelt. De bruine teint blijft afhankelijk van uw huidtype en huidverzorging 5 tot 10 dagen behouden.

 

Mooie handen & voeten

Nagelstudio

Wij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze: gelnagels, sopolish of manicure


Gelnagels:

 • Nieuw set met verlenging van de nagels met sjablonen
 • bijwerk gekleurde gelnagels
 • bijwerk french

Eén van de grote voordelen van UV-gel is de flexibiliteit ervan. Dit geeft een groter draagcomfort en bovendien is het niet nodig om bij een bijwerk alle gel te verwijderen. De natuurlijke nagel wordt op deze manier gespaard.


Sopolish

Sopolish is een semi-permanente nagellak dat 2 weken houdt met een perfecte hoogglans zonder je natuurlijke nagels te beschadigen.

Sopolish wordt aangebracht zoals een traditionele nagellak. Een basis laag voor elk type nagel garandeert een perfect resultaat voor elke klant.


Pronails biedt een nieuw concept aan van gelnagels!

B-flex gel is bedoeld voor korte, naturelle nagels. Die geven flexibiliteit aan de nagels.

Maar soms snak je naar langere gelnagels en die hebben meer stevigheid nodig. Daarom ontwikkelde pronails B-strong gel. De eerste alles-in-één gel, die sterk genoeg zijn voor verlengingen. We kunnen op deze manier natuurlijke looks aan lange nagels geven.

Beste versie van jezelf

Wimpers

Wimperlift

Zet je ogen in de kijker met de natuurlijke en duurzame lifting van je eigen wimpers. 

 • Ideaal voor wie geen make-up draagt en toch dat tikkeltje extra wilt zonder mascara te gebruiken.
 • Het zorgt voor mooie natuurlijk gekrulde wimpers
 • Indien je mascara aanbrengt bekom je het effect zoals bij wimperextensions maar heel naturel

show your eyes

Powderbrows

Wenkbrauwen

 • Epilatie wenkbrauwen
 • Kleuren wenkbrauwen
 • powderbrows: semi permanente make-up (enkel telefonisch te boeken)


Powderbrows is een semi-pijnloze techniek van semipermanente make-up voor de wenkbrauwen waarbij men een zachte schaduw creëert in de huid om zo de vorm van wenkbrauwen te perfectioneren. Ideaal om gaatjes of oneffenheden in de wenkbrauwen aan te vullen.

Door met licht en schaduw te spelen verkrijgen we een echte 3D wenkbrauw waardoor het niet te onderscheiden is van poeder make-up. De intensiteit kan aangepast worden naar je voorkeur. Zo kunnen we een hele luchtige of afgelijnde wenkbrauw creëren. Powderbrows blijft minimum 1 jaar tot maximaal 2 jaar.

Semipermanente make-up

Lippigmentatie


Lippigmentatie is een behandeling waarbij we een kleur naar wens semipermanent kunnen aanbrengen op je lippen, daardoor kunnen we ook de lippen voller doen lijken. De kleur wordt 40% - 60% zachter; lichter en natuurlijker na genezing. Contourlijn verdwijnt binnen enkele dagen. Na de bijwerking kan je minimaal 2 jaar maximaal 5 jaar genieten van het resultaat. We hebben hiervoor verschillende pigmentkeuzes.