Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen

Ericson

Ericson behandelingen

 

Skinjexion rimpel vermindering met botox effect, zonder injecties.


Ericson Laboratoire biedt momenteel een high-performance anti-rimpelbehandeling. Het is de innovatieve combinatie van 3 hi-tech actieve ingrediënten die snel inwerken op rimpels.

  • “No Age VXN” antioxidant vertraagt de vorming van rimpels.
  • “BTX” ontspant contracties van de huid en maakt rimpels zo gladder.
  • Hoog moleculair hyaluronzuur vult de rimpels.

Skinjexion Treatment 75 min :
Reinigen van de huid * Peeling Skinjexion * Epileren * Skinjexion Serum met skinjectior * Skinjexion Serum met Micro Pick * Korte massage * Speciaal Skinjextion Masker * Verzorging op maat.

Prijs : € 85,00


 

Nieuw bij ons instituut: Genxskin

 
Naarmate we ouder worden en onze veroudering versnelt, raakt onze huid beschadigd. Dat proces is voor iedereen persoonlijk en iedereen veroudert anders. Dit proces kent verschillende oorzaken. Een van de belangrijkste oorzaken van het verouderen van de huid is: de genen. Genxskin, de nieuwe lijn van Ericson Laboratoire, is een geavanceerde en effectieve methode om de huid en haar vitale functies te stimuleren. Genxskin stimuleert immers de 14 genen die betrokken zijn bij de synthese van de vezels die het gezicht ondersteunen.
 
Kom langs en ontdek de nieuwe Genxskin lijn van Ericson Laboratoire!

Prijs : € 80,00


 

Energy-Lift


Liftende + afslankende verzorging om gelaatscontour opnieuw vorm te geven.

  • Cellulaire vermenigvuldiging, genezing en aanmaak van collageen.

Prijs : € 85,00

 

Enzymacid


Deze peelende uidverzorging met meervoudige werking maakt deel uit van de nieuwe gezondheidstechnologieën voor de huid waarmee de kwaliteit van de huidweefsels aanzienlijk kan worden verbeterd.
D.m.v. mechanische wijze (verwijderd dode huidcellen), biologische en enzymatische werking voor meerder weke, waardoor de weefselregeneratie wordt geactiveerd.

Ideale verzorging voor de winter.

Prijs : € 75,00


 

Hydra-clinic


Het Hydra Clinic gamma is verrijkt met slimme hydrolipiden die in staat zijn het hydratatiepeil aan te passen op basis van het omgevingsvochtgehalte. De tweevoudige doeltreffendheid zorgt ervoor dat ze op een biommetrische wijze de taak van de huidfosfolipiden reproduceren, zodoende wordt ook de natuurlijke hydrolipidischestructuur van de huid nagebootst.

Prijs : € 72,00


 

Botu-VIP


Het dubbele botox-like effect.
Botuline toxine + addegrif
Een speciale antirimpel-behandeling zonder pijn of risico's

Prijs : € 70,00