Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen

Ontharing met wax


 

Onderbenen

Benen en dijen
Bikini
Armen
Oksels
Bovenlip
Kin
Wangen
Wenkbrauwen


 

€ 22 
€ 32 
€ 15 
€ 20 
€ 15 
€ 
€ 
€ 10 
€ 

Permanente ontharing


Pijnloos een haarvrije en gladde huid. Iedereen die haren heeft op plaatsen waar men dat liever niet wil, kent het probleem van altijd maar scheren, harsen of epileren. Het kost veel tijd en moeite.

Hoe werkt VVS Laser ontharing?


 

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt geplaatst op het te behandelen gebied. De energie die vrijkomt uit de diode laser wordt door het pigment dat zich onder in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij, waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ca. 2 weken voorgoed verdwenen is. De Milesman diodelaser heeft een gekoelde kop (0.5 to -4C°), welke een bijzonder koelend effect op de huid heeft waardoor de behandeling als haast pijnloos ervaren wordt. Door het maar zo kort af geven van warmte en het gebruik van de uiterst gekoelde kop (0.5 to -4C°) zal de huid in de omgeving van het haartje goed beschermd blijven.

 

Wie kan met de diodelaser behandeld worden?


In principe alle huidtypes en haarsoorten van zowel vrouwen als mannen! Echter een paar uitzonderingen; lichte donshaartjes en harde witte (grijze) haren reageren minder goed op de laser omdat zij geen of bijna geen pigment bevatten.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
 De diodelaser verstoort het groeipatroon van de haren in de actieve fase (ca. 20%). Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. U mag rekenen op ca. 5 à 8 behandelingen. De eerste 3 behandelingen zullen met een tussenpauze van 4 à 8 weken zijn, vervolgens van 6à 12 weken, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Prijs : op aanvraag