Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen

Zonnebescherming


 

Fernblock® is het kernbestanddeel van Heliocare®, onze cosmetische zonnebeschermingslijn.
Dit is een extract uit de varen Polypodium leucotomos, waarvan de doeltreffendheid in talrijke wetenschappelijke publicaties werd aangetoond. De Fernblock® Technologie is de enige technologie ter wereld die een volledige bescherming tegen zonlicht garandeert. Deze technologie, die door Cantabria Labs werd ontwikkeld in samenwerking met Harvard Medical School, omvat een uniek beschermingssysteem tegen lange- en kortetermijnschade aan de huid als gevolg van blootstelling aan de zon.
Fernblock® is echter meer dan alleen maar zonnebescherming: het beschermt op wel vier verschillende niveaus om huidveroudering door de zon en huidkanker te helpen voorkomen. 
 
De exclusieve Fernblock® Technologie beschermt niet alleen tegen onmiddellijke schade zoals zonnebrand, maar helpt bovendien schadelijke gevolgen op lange termijn te voorkomen, zoals huidveroudering, een verminderde weerstand, zonneallergie en huidkanker.
Heliocare® is een uitgebreide zonnebeschermingslijn met producten voor uitwendig en inwendig gebruik, speciaal voor de gevoelige huid. De aanvullende producten voor inwendig gebruik zorgen overigens voor extra bescherming van binnenuit.