Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen

UltraSculptor

HIFU

High Intensity Focused Ultrasound

Een niet-invasieve behandeling om wenkbrauwen en doorhangende huid op het gelaat en in de hals te ‘liften’; het verbetert ook lijnen, rimpels en huidsteint.

Wat is ULTRASCULPTOR?

Een jongere, strakkere hals en kaaklijn, minder rimpels en een mooiere teint zonder opereren of inspuitingen. Ultrasculptor is de laatste nieuwe behandeling ontwikkeld in de Verenigde Staten.

Wat vroeger enkel operatief mogelijk! Eindelijk is er nu ULTRASCULPTOR, een niet-invasieve behandeling die de effecten van tijd en zwaartekracht op uw huid tegengaat. Het mooie van de 40-minuten-durende behandeling is dat er gebruik wordt gemaakt van het eigen herstellend vermogen van de huid. Uw huid wordt zodoende op behoedzame wijze verbeterd en het onderliggend weefsel krijgt een meer ondersteunende functie. Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor de verslapte huid van de hals en kaaklijn en om de wenkbrauwen te liften en rimpels en lijntjes te verbeteren.

Wat is HIFU?

HIFU heeft effect op de drie lagen van de huid maar ook op SMAS, de fbromusculaire laag, dat is de laag van weefsel dat chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift. Met thermische energie (coagulatie) wordt dit weefsel veilig verwarmd, hetgeen resulteert in verstrakking van de huid en vorming van nieuw collageen, met een verstevigend effect, onmmiddellijk en op duurzaam.

Hoe werkt ULTRASCULPTOR?

Er wordt een applicator op de huid geplaatst en er verschijnt een echografe van de huidlagen op het scherm zoals bij een gewone zwangerschapsecho ook het geval is. De specialist kan zo exact bepalen waar de energie gegeven wordt. Deze applicator wordt vervolgens gebruikt om een bepaalde hoeveelheid gefocuste energie (HIFU) af te geven op precies de juiste diepte onder de huid : de diepste huidlaag en daar nog onder de fbromusculaire laag (SMAS).
De positieve en verjongende werking wordt zo in gang gezet. Dit alles zonder de huid te beschadigen. Als reactie op de ontstane warmte wordt in twee lagen de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect, dat een verstrakking van de huid tot gevolg heeft. Dus veilig, helend en duurzaam!


Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. De meeste patienten beschrijven het gevoel tijdens de ingreep als een lichte tot matige prikkeling of een gevoel van warmte onder de huid.
Dit is de HIFU energie, waarop de werking van het liften en verstrakken van ULTRASCULPTOR is gebaseerd, die afgegeven wordt in het weefsel.


Wat kan ik verwachten na de behandeling?

U kan meteen doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden en er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen waar dient rekening mee gehouden te worden. Uw huid kan na de behandeling enige roodheid vertonen, maar die zal na korte tijd verdwijnen.


Is ULTRASCULPTOR veilig?

Ultrasone energie wordt in de medische wereld al meer dan 50 jaar gebruikt onder meer bij het opvolgen van de zwangerschap. Wetenschappelijk klinisch onderzoek heeft de veiligheid van deze therapeutische laatste toepassing aangetoond. Voordat u de behandeling ondergaat is er altijd een intake-gesprek met de behandelende specialist.


Wat voor resultaten kan ik verwachten?

De behandeling zet in twee lagen een regenererend proces in gang. Onmiddellijk na de behandeling is er resultaat maar een optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 a 3 maanden en blijft ook gedurende 6 à 9 maanden. Klinische testen van de FDA wijzen uit dat de behandeling bij 9 van de 10 patienten resulteert in een signifcant zichtbare lift van het behandelde gebied. Maar eindelijk is er nu dit niet-invasieve alternatief dat u signifcante huidverjonging met liftend effect biedt zonder de vervelende bijeffecten van een operatie.

Behandelingsprijzen

   
Onderkin   € 297,00
Kaaklijn en wangen   € 495,00
Combinatie: kaaklijn, wangen en onderkin   € 595,00
Enkel onder de ogen / wallen   € 297,00 
Boven wenkbrauwenlift   € 305,00
Hals lift   € 297,00
Combinatie onderkin en hals   € 449,00
Décolleté   € 305,00
Volledig gelaat en hals   € 645,00

 

   

Inbegrepen

Volledige reiniging gelaat, bio hydatrerend collageen masker na de behandeling evenals hydratant osmoSculpt.
 

Enkele resultaten