Welkom bij

Schoonheidssalon Karo


Welkom op de vernieuwde website van Schoonheidssalon Karo. We zijn gevestigd in Lokeren. Op deze website kunt u al onze behandelingen en producten bekijken. U kunt eenvoudig zelf een afspraak maken via onze online booking op het tijdstip dat u het beste uitkomt.


Wij bieden het totaalconcept aan om vrouwen en mannen op hun mooist te maken. Jarenlange ervaring en vakkennis gekoppeld aan kwaliteitsproducten waarborgt telkens weer een onweerstaanbaar resultaat.

Onze behandelingen

We geven gepersonaliseerde gelaatsverzorgingen en anti-ageverzorgingen. Dit kan in combinatie met needling en of ledlighttherapie. Ook de hoogwaardige Hifu-verzorging die er voor zorgen dat er collageen wordt aangemaakt passen we toe. .


Of kies jij voor een wimperlift die er voor zorgt dat je een natuurlijke klare kijk hebt, epilaties met hars of definitieve laserontharingen?


Laat je nagels tot in de puntjes verzorgen bij onze nagelstyliste zowel voor gelnagels, sopolish als een volwaardige manicure en pedicure kan je bij ons terecht.


Om je lichaam in shape te brengen, bieden wij zowel Endermologie LPG als Bodysculptor aan.

Kwaliteit

In ons salon is alles steeds tot in de puntjes verzorgd zijn. We gebruiken enkel kwaliteitsvolle producten die u en uw lichaam ten goede komen.

Klantvriendelijk

We garanderen onze klant steeds een aangename ervaring in het salon. Elke dag staan wij met een glimlach en een warm ontvangst voor u klaar. Ons professioneel team maakt van uw bezoek een echte belevenis.

Persoonlijke service

U kan steeds rekenen op uw favoriete behandeling met veel zorg en een glimlach. U bent onze prioriteit.

Adres

Groendreef 32
9160 Lokeren

E-mail

karolienvanoverbeke@hotmail.com

Telefoon

+3293493291

ma gesloten

di 9u tot 20u

wo 9u tot 17u

do 9u tot 12u - 13u30 tot 20u

vr 9u tot 17u

za 9u tot 12u